Başkan İça'ya, "Kar Temizliğini Sadece Kendi Oturduğu Mahallede Yaptırdı?" Eleştirisi - Son Dakika
Yerel

Başkan İça'ya, "Kar Temizliğini Sadece Kendi Oturduğu Mahallede Yaptırdı?" Eleştirisi

Başkan İça\'ya, "Kar Temizliğini Sadece Kendi Oturduğu Mahallede Yaptırdı?" Eleştirisi

Kütahya Belediyesi'nin, halkın yoğun olduğu bölgelerde 4 gündür hala kar temizliği yapmaması sosyal paşlaşım sitelerinde ilginç eleştirilere neden oluyor.

13.01.2012 14:20

Kütahya Belediyesi'nin, halkın yoğun olduğu bölgelerde 4 gündür hala kar temizliği yapmaması sosyal paşlaşım sitelerinde ilginç eleştirilere neden oluyor.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa İça'nın oturduğu 75. Yıl Mahallesinde kar temizliğinin 3 gün önce yapıldığını ileri sürdüler. Belediyesinin halka yeterince hizmet götürmediğini belirten Kütahyalılar, "Belediyeler halka hizmet için vardır.Ama Kütahya Belediyesi halkına işkence için vardır" şeklinde eleştirerek, şehrin maslahatı bakımından 'sahipsiz' kaldığını dile getirdiler.

Vatandaşların Facebook'taki tepkileri şöyle;

SERDAR KORKMAZ:

"Geçen kışta durum aynıydı, şaşıyorum gerçekten. Yetkililer ne derse desin, şimdiye kadar hiç bir kar temizliği yapılmadı mahallede."

MEHMET ALTIN: "Şehrin en işlek caddesinde insan yolda kalır mı? Evet kalır. Ama sadece Kütahya'da. Ne biçim bir iş bu anlayamadım. Her geçen gün geri gidiyoruz."

MUSTAFA SERDAR TOSUN: "Belediyeler halka hizmet için vardır.Ama Kütahya Belediyesi halkına işkence için vardır."

KADİR BALBAY: "Adamlar 08.00'de iş başı yapıyo akşam 17.00'da evlerine gidiyor. Kar yağmadan önce Meteroloji bas bas bağırdı. Bu ne basiretsizlik? Kütahya Belediyesi'nin artık bankalardan bir farkı kalmamıştır.İşi gücü vatandaştan para toplamak."

EMRE ÖZEL: "Atatürk Bulvarı BP Benzin İstasyonu önüne dağ gibi kar yığılmış. Sanırsam kamyon bulamadılar"

VEDAT ARSLAN: "Bugün sabah 09.00 itibariyle Saman pazarından İstasyona kadar yaya olarak geldim. Arabalar gelirken kenara karın içine gömülüyoruz. (Çünki sadece bir arabalık yol açık) Saman pazarından istasyona kadar ana arteller tam olarak açılmamıştı yollarda herhangi bir temizlik çalışmasıda göremedim."

İLHAN İRKİN: "Atakentin oraları (75. Yıl Mahallesi) açmıştır malum başkanımız oralarda oturuyor."

AK Partili Belediye Başkanı Mustafa İça'nın halkın 4 gündür devam eden yoğun tepkisine hiç bir şekilde yanıt vermemesi şakınlığa neden oluyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İça'ya, 'Kar Temizliğini Sadece Kendi Oturduğu Mahallede Yaptırdı?' Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement