Başkan Karalar: "Herkesin Onurla Yaşayacağı Bir Seyhan İnşa Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karalar: "Herkesin Onurla Yaşayacağı Bir Seyhan İnşa Edeceğiz"

Başkan Karalar: "Herkesin Onurla Yaşayacağı Bir Seyhan İnşa Edeceğiz"

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Herkesin yaşamaktan onur duyacağı, dünya standartlarında bir Seyhan inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.

16.10.2015 15:00

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Herkesin yaşamaktan onur duyacağı, dünya standartlarında bir Seyhan inşa etmek için çalışıyoruz" dedi.

Başkan Karalar, Akdeniz Türk Tv'de canlı yayınlanan Yüksel Mert ile Hiperaktif Programı'nın konuğu oldu. Başkan Karalar, göreve başladığı ilk günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları iki saatlik canlı yayında tüm detaylarıyla anlattı. Seyhan'ın geçmişi uzun yıllara uzanan ihmal ve plansızlık kurbanı bir şehir olduğunu ifade eden Karalar, "Mevcut olumsuzlukların farkında olarak ve her birinin çözüm reçetesini bilerek bu önemli sorumluluğu üstlendik. Göreve başladığımız ilk günden itibaren, öncelikle temel belediyecilik hizmetlerini en mükemmel şekilde yerine getirirken, Seyhan'da yaşayan kardeşlerimizi pek çoğu Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen önemli projelerle tanıştırdık" diye konuştu.

BU YAZ'A SEYHAN'IN YÜZME KURSLARI DAMGA VURDU

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da geçen yaz aylarına Seyhan Belediyesi'nin okulların bahçelerine kurulan portatif yüzme havuzları hizmetinin damga vurduğunu söyledi. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bu proje ile binlerce çocuğun yüzme öğrendiğini belirten Karalar, "Sulama kanallarına serinlemek için giren evlatlarımızın ölüm haberleri her birimizin içini kanatıyordu. Biz de 'analar ağlamasın' diye bu önemli projeyi hayata geçirdik. Dönüşümlü olarak 20 ayrı noktada portatif yüzme havuzları kuruldu ve yaz boyunca çocuklarımız hem yüzme öğrendi hem de yazın kavurucu sıcağında serinleme fırsatı buldu" dedi.

Vatandaşı belediyeye çağıran halk günlerinin kendi yönetim anlayışına uymadığını ifade eden Karalar, "Bizler vatandaşlarımızın ayağına gidip onların dilek, temenni ve düşüncelerini bizzat kendilerinden öğrendiğimiz buluşmaları geleneksel hale getirdik. Belediye hizmetlerimizin mahallelerimize belli bir arz talep dengesi içerisinde sunulması adına mahalle muhtarlarımızla düzenli aralıklarla 'beyin fırtınası' toplantıları düzenliyoruz. Yönetim anlayışındaki bu tutumumuzla ortaya çıkan eserlerden vatandaşlarımız da memnun oluyor bizlerde ürettiğimiz projelerin vatandaşların hizmetine sunmaktan dolayı mutlu oluyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karalar: 'Herkesin Onurla Yaşayacağı Bir Seyhan İnşa Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement