Başkan Kocadon, Gündoğanspor ile Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon, Gündoğanspor ile Şampiyonluğu Kutladı

Başkan Kocadon, Gündoğanspor ile Şampiyonluğu Kutladı

Futbolda U15 Muğla İl Şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Gündoğanspor U15 takımının şampiyonluk gecesine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şampiyonluk sevincini paylaştı.

12.02.2015 12:36

Futbolda U15 Muğla İl Şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Gündoğanspor U15 takımının şampiyonluk gecesine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şampiyonluk sevincini paylaştı.

Gündoğanspor, başarı sevincini, düzenlenen şampiyonluk gecesiyle kutladı. 2014 - 2015 yılında U15 Ligi A grubunda mücadele ederek Muğla İl Şampiyonu olan Gündoğanspor'un şampiyonluk gecesine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak kulüp yöneticilerini ve futbolcuları tebrik etti. Geceye ayrıca; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Belediye Meclis Üyeleri, kapanan Gündoğan Belediyesinin Başkanı İbrahim Bilgi, Gündoğanspor Kulübü Kurucu Başkanı Hasan İneci, Gündoğan Mahalle Muhtarı ve Gündoğanspor Kulübü Başkanı Ali İneci, Gündoğan Spor ve Bodrumspor yöneticileri ile şampiyon takımın futbolcuları katıldı.

U15 Muğla İli Şampiyonası'nda play-off maçları da dahil toplam 13 maçta 11 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Gündoğanspor'un şampiyonluk yemeğinde, takımın teknik sorumlusuna ve başarılı futbolculara ödül verildi. Muğla İli Şampiyonu olan Gündoğanspor U15 takımının teknik sorumlusu Tanju Çakıcı ve takım kaptanı Mehmet Oğuz'a ise plaket ve madalyasını "Sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum." diyerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon takdim etti.

Gündoğanspor U15 takımının diğer başarılı futbolcularına da madalya ve plaketleri; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Belediye Meclis Üyeleri ve yemeğe katılan davetliler tarafından verildi.

"KENDİLERİNE İNANAN VE KENDİLERİNİ DESTEKLEYEN BÜYÜKLERİ YANLARINDA"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a destekleri nedeniyle 1 numaralı 'Mehmet Kocadon' yazılı kulüp formasını hediye eden ve teşekkür plaketini takdim eden Gündoğanspor Kulübü Başkanı ve Gündoğan Mahallesi Muhtarı Ali İneci konuşmasında şunları söyledi: "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak kulüplerimize maddi manevi destek olan Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon'a şampiyonluk yemeğimize katıldığı için teşekkür ederim. Muğla'da düzenlenen U15 İl Şampiyonası'nın ardından takımımız Türkiye finallerine katılacak. Çocuklarımız çok başarılı ve yürekten mücadele ediyorlar. Böyle oynamalarının bir nedeni de kendilerine inanan ve kendilerini destekleyen büyüklerinin yanlarında olmalarıdır. Takımımıza destek olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcılarına ve Belediye Meclis Üyelerimize takımım ve Gündoğan Mahallesi adına çok teşekkür ederim."

"İNANIRSAK, MÜCADELE EDERSEK BAŞARILAR HER ZAMAN GELECEKTİR"

Takımın başarısını kutlayan ve Türkiye finallerinde de aynı başarıyı yakalayacaklarına inandığını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Bu güzel akşamda bizleri buraya davet ederek bizi gerçekten çok mutlu ettiniz ama esas mutluluk, bu evlatlarımızın bu yaşlarda yakalamış olduğu başarılardır. İnanırsak, mücadele edersek başarılar her zaman gelecektir. Biz yöneticiler için hep şunu derler; 'Belediye Başkanı yol yapmıyor, su yapmıyor, onu yapmıyor bunu yapmıyor…' ama bunların hepsi bir şekilde yapılır. Benim için önemli olan sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Bu güzel evlatlarımızı, sağlıklı bir nesil olarak bu günlere getirdiği için ve kendi kategorilerinde Bodrum'un bayrağını dalgalandırdıkları, başarılarıyla bizleri gururlandırdıkları için Gündoğan Spor Kulübü Başkanıma, daha önceki Gündoğan Belediye Başkanıma, değerli takım hocamıza ve bu evlatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum" dedi.

"BODRUMSPOR'UN ALT YAPISINI MAHALLELERİMİZDEN YETİŞECEK EVLATLARIMIZDAN OLUŞTURACAĞIZ"

Başkan Kocadon konuşmasının devamında; "Gündoğan Spor Kulübü Başkanım ve Gündoğan Mahallesi Muhtarım Ali İneci, geçtiğimiz hafta beni ziyarete geldiklerinde önümüzdeki ay takımın Türkiye finallerine katılacağını söyledi. Benim, Bodrum Belediye Başkanı olarak en büyük hayalim, gençlerimizin üstün başarılar yakalamasıdır. Bu başarılı takımın Türkiye finallerinde yapacağı bütün maçların sponsorluğunu Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya yapacaktır. Bizim için önemli olan küçük yaşta başlayan forma aşkının, Bodrumspor formasıyla üst liglerde devam etmesidir. Bodrumsporumuzun altyapısını mahallelerimizden gelen evlatlarımızla oluşturmak gibi bir düşüncemiz var; bu da bizim en büyük projemiz. Bu projenin ilk meyvelerini sizler ve Ortakent-Yahşi takımımız verdi. Diğer mahallelerimizdeki başarıların da kısa zamanda geleceğine inanıyorum. Bu başarıların tüm gençlerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Sporun her zaman yanında olduğumu tekrar belirterek hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon, Gündoğanspor ile Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement