Başkan Köktaş'tan Fen Lisesi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Köktaş'tan Fen Lisesi Ziyareti

Başkan Köktaş\'tan Fen Lisesi Ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

29.08.2013 13:06

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürü Ahmet Özdemir'i ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete Atakum Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Salih Çelik ve Hakan Karaduman katıldı.

Bina çevresinde yapılan incelemelerin ardından okul hakkında bilgi veren Garip - Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürü Ahmet Özdemir, "2009/2010 Eğitim öğretim yılında okulumuz, 20 derslik, 7 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 öğretmenler odası ve yönetici odaları olarak fiilen eğitim ve öğretime başlamıştır. Aynı zamanda 180 öğrenci kapasiteli pansiyon binası da öğrenci hizmetine sunulmuştur. Konum olarak Samsun ilimize bağlı Atakum merkez ilçeye bağlı Kurupelit yerleşkesindedir. Yeni eğitim - öğretim yılı için okul içinde yapılan çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Eğitime her zaman büyük destek verildiğini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "2003-2012 yılları arasında 170 bin yeni derslik inşa edildi. Halen de yeni eğitim binalarının inşaatları sürmektedir. Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar sahip olduğumuz tüm dersliklerin 3'te 1'ini AK Parti iktidarı döneminde inşa edildi. Eğitime her dönem rekor bütçeler verildi. Bu bütçe, okullarımızın geliştirilmesi ve öğrencilerimiz için harcandı. Bütün okullarımıza hızlı internet bağlantısı sağlandı. Eğitim sistemi tepeden tırnağa bilişim teknolojisinin ürünleri ile donatıldı" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köktaş'tan Fen Lisesi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement