AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 2012-2013 yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayımladı.
Küçümorkoç, mesajında şu ifadelere yer verdi; "İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Bireyleri hedeflenen geleceğe ulaştıracak tek araç eğitimdir. Yenilikleri uzaktan izlemeyi değil yönlendirmeyi arzu ediyorsak en fazla eğitime yatırım yapmak zorundayız. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve akademisyenlerimize ne kadar fazla imkan sunabilirsek yarınlarımız o kadar parlak olacaktır. Eğitim alanında ortaya çıkacak bir eksiklik başka alanlardaki üstünlükle asla telafi edilemez. Bu sebeple düşünebilen, yorumlayabilen, insan haklarına ve insanlara saygılı, öz güvenli, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirme gayretimiz asla azalmamalıdır.
Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken, yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Ülkemizin her köşesinde bilgili ve kültürlü nesillerin yetiştirilmesinde en büyük görevi üstlenen fedakar öğretmenlerimizin, okul öncesinden üniversiteye kadar eğitim gören tüm öğrencilerimizin, tüm eğitim çalışanları ve idarecilerimizin 2012-2013 eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum." - KASTAMONU
Son Dakika › Yerel › Başkan Küçükmorkoç'un 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.