Başkan Kutlu ve Doğan'dan, Kandil Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kutlu ve Doğan'dan, Kandil Mesajı

Başkan Kutlu ve Doğan\'dan, Kandil Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

24.05.2014 20:13

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yayınlamış olduğu mesajında; Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen sevgili peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur.

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, bu vesileyle Adıyamanlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç kandilini tebrik ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan ise yayınlamış olduğu mesajında; "Bizleri bu sevinçle karşılayacak olan anlamlı gecenin, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirerek, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. İlahi Kudretin bir tezahürü olduğu kadar, Hz. Peygamberimizin (S.A.V.) mazhar olduğu ilahi bir lütuf niteliğine de sahip olan Miraç mucizesi, aslında belirli aşamaları kat eden insanın, Yüce Yaratan'ın destek ve lütfu dahilinde, akıl ve idrake sığmayacak derecede nice zorlu mesafelere ulaşabileceğinin de apaçık kanıtıdır.

Ayrıca mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç hadisesi; İlahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin de mutlak habercisidir. Şüphesiz manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler; bizlere bireysel ve toplumsal olarak iman, ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, geleceğimizi Allah'ın rızası doğrultusunda planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunmaktadır. Bu müstesna gecenin tüm insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Soma'da hayatını kaybeden 301 kardeşimizi de dualarımızla yad ederek, tüm halkımızın Miraç Kandil'ini kutluyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kutlu ve Doğan'dan, Kandil Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement