Başkan Mehmet Kocadon: "Sanatın ve Sanatçının Yanında Olmaktan Mutluyum" - Son Dakika
Yerel

Başkan Mehmet Kocadon: "Sanatın ve Sanatçının Yanında Olmaktan Mutluyum"

Başkan Mehmet Kocadon: "Sanatın ve Sanatçının Yanında Olmaktan Mutluyum"

Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlediği konser ile Bodrumlu sanatseverlerin karşısına çıktı.

18.02.2014 14:10

Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlediği konser ile Bodrumlu sanatseverlerin karşısına çıktı.

Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası'nın konserini izleyenler arasında, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve eşi Güler Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve çok sayıda sanatsever yer aldı.

Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası topluluğunda Şeniz Çimen, Tankut Eşber, Nejad Beğde, Elif Genek solist olarak yer alırken, Arif Manaflı keman, Fatih Evcil 1. keman, Müge Alpay ve Hazal Kırmızıoğlu 2. keman, Nadi Atasoy ve Semih Tercan viyola, Saim Erkul ve Cemil Önder viyolonsel ve İlker Akış kontrbas olarak yer aldı.

İki bölümden oluşan konserde W.A. Mozart, J. Strauss, Georges Bizet, Mitch Leigh, Johannes Brahms, Astor Piazzola, Eduardo Di Capua, A.L. Webber, F. Loewe, Cem İdiz, Tofiq Guliyev, Vincenzo Di Cihiara ve C. Fernandez'in eserleri olmak üzere toplam 20 eser seslendirildi.

Konsere katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bu güzel orkestranın kurulmasında büyük emeği geçen Nadi Atasoy'a ayrıca teşekkür ediyorum. Sanata ve sanatçıya vermiş olduğunuz destekten dolayı da sizleri kutluyorum. Ama esas güzel olan, bugün burada, bu güzel müzikle ve bu güzel güne anlam katan sanatçı arkadaşlarımızdır. Onlara teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Sanatın ve sanatçının yanında olmaktan her zaman mutluluk duyuyorum." diyerek orkestra sanatçılarını tek tek kutladı ve çiçek verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mehmet Kocadon: 'Sanatın ve Sanatçının Yanında Olmaktan Mutluyum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement