Başkan Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi'nde - Son Dakika
Yerel

Başkan Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi'nde

Başkan Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi\'nde

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan gezileri kapsamında Hürriyet Mahallesini ziyaret etti.

23.06.2016 16:10

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan gezileri kapsamında Hürriyet Mahallesini ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Melikgazi İlçe teşkilat mensupları, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlar eşlik etti. Her mahallede olduğu gibi Başkan Büyükkılıç'a mahalle sakinlerinin ilgisi yoğundu.

Hürriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kılınan Teravih namazı sonrası cami cemaatine lokum ikramında bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle halkı ile sohbet etti ve mahallede incelemelerde bulundu. Vatandaşların taleplerini bizzat yerinde inceleyerek uygun olan taleplerin yerine getirilmesi yönünde talimat verdi.

Hürriyet Mahallesi'nin ilçenin en düzenli, en huzurlu semtlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, "Teravih namazımızı Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii'nde eda ettik. Namaz sonrası Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sayın Sami Kadıoğlu, AK Parti İlçe Teşkilat mensupları ve Belediyemizin daire müdürleriyle esnaflarımızı ziyaret ettik. Bu arada 7 gün 24 saat görev başında olan taksici esnaflarımızla da bir araya geldik. 'Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane' sözünden hareketle fedakar taksici esnaflarımızla oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için teşekkür eder, helalinden bol ve bereketli kazançlar dilerim." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement