Başkan Özden, Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özden, Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutladı

Başkan Özden, Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutladı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yayınladığı mesajla, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

11.10.2013 15:56

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yayınladığı mesajla, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Özden, mübarek bayramda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını, toplumumuzda dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Kurban Bayramı'nın İslam alemi için sadakat, teslimiyet ve samimiyet anlamına geldiğini ifade ederek bir mübarek Kurban Bayramı'na daha huzur ve güven ortamı içinde ulaşıldığını kaydeden Başkan Özden, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dini bayramlar, İslam aleminin sadakat, teslimiyet, samimiyet, hatır, iyi niyet bağlarıyla birbirine kenetlendiği, birlik, beraberliğin, karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörüyle sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Fert ve toplum hayatımızda özel yere sahip önemli bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramına milletçe, huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesileyle değerli çalışma arkadaşlarımın, Çubuklu hemşerilerimin, tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik eder, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık esenlik ve mutluluklar getirmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özden, Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement