Başkan Öztürk, Gıda Denetimlerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Öztürk, Gıda Denetimlerine Katıldı

Başkan Öztürk, Gıda Denetimlerine Katıldı

Adıyaman’ın Besni İlçe Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan, Gıda Denetim Ekibi ilçede gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde denetimlerde bulunuyor.

07.08.2015 17:14

Adıyaman'ın Besni İlçe Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan, Gıda Denetim Ekibi ilçede gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde denetimlerde bulunuyor.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk yaptığı açıklamada, "İlçemizde bulunan iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığına, ürünlerin saklanma koşullarına hijyenik şartlara bakıyoruz. Olumsuzluklar varsa uyarıyoruz. Amacımız vatandaşın sağlıklı gıdalarla beslenmesini sağlamak. Esnafımıza ceza yazmak ve herhangi bir işletmeyi kapatmak derdinde değiliz bundan dolayı esnaflarımızdan da katkı bekliyoruz. Onlardan isteğimiz, kendi sofralarında bir gıdayı nasıl görmek istiyorlarsa vatandaşa da onu satsınlar. Halkın sağlığı her şeyden önemlidir. Biz hem denetim yapıyoruz hem de esnafımıza bu konuda rehberlik ediyoruz. Daha önce yapılan denetimlerde uyardığımız esnaflarımızın uyarılarımıza dikkat ettiklerini, eksikliklerini giderdiklerini görmek bizi mutlu ediyor bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Öztürk, Gıda Denetimlerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement