Başkan Saatcı Derneklere Müjdeyi Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Saatcı Derneklere Müjdeyi Verdi

Başkan Saatcı Derneklere Müjdeyi Verdi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yıkılan Muhtarlar Derneği binasının yenisinin yapılması için ihaleye çıkacaklarını ve yeni binada engelli derneklerine yer verileceğini belirtti.

30.05.2012 15:04

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yıkılan Muhtarlar Derneği binasının yenisinin yapılması için ihaleye çıkacaklarını ve yeni binada engelli derneklerine yer verileceğini belirtti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberinde Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ile Metin Talaş, Fethiye Muharip Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin'e ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Fethiye Belediyesi Başkanı Behçet Saatcı, "Şehitler Derneğine iade-i ziyarette bulunuyoruz. Bu vesile ile hem İstanbul'un Fethi'nin, hem Türk Büyükleri Gününü hem tebrik ediyorum. Sayın Başkan neslinde tüm yönetim kuruluna yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum. Biz kendilerine bir sözümüz vardı. İstedikleri aracı alıp, cüzi bir miktarda kendilerine vereceğiz. Gelir gelmez, devir teslimini yapacağız. Şehitler Derneği'nin kapı kapı dolaşarak araç almasını, işin o noktaya gelmesini istemiyoruz. Bu toprağı vatan yapmak için canlarını kanlarını veren bir ülkede bunların mensuplarının el avuç açarak araç alması bize dokunuyor. Bununla ilgili prosedür gereği kendilerine cüzi bir miktar alarak aracı teslim edeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda yine Fethiye Belediyesi tarafından yapılan, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasının Kent Meydanı projesi ile birlikte yenilenmesiyle ilgili de bilgiler veren Saatcı, "Çok daha iyi, ihtiyaçlarını karşılayabilecek büyüklükte Temmuz ayının sonunda yeni binalarına kavuşacaklar. Projelerimiz her şeyimiz hazır. Kent Meydanı'nın da çok hızlı bir çalışma var. Daha öncede tarih vermiştim, yine veriyorum. Allah nasip ederse, Temmuz ayı sonunda yeni binalarına geçecekler" dedi.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ise, "Başkanımız her zaman bizim yanımızda

Saatcı ile gurur duyuyoruz. Yaptığı her iş elle gösteriliyor. Bizlere sahip çıktı. Allah razı olsun" dedi.

MUHTARLARA VE ENGELLİLERE DERNEK BİNASI YAPILACAKMuhtarlar Derneği Binası hakkında da prosedürün beklendiğini belirten Başkan Saatcı, " Projemiz hazır. Muhtarlarımıza dernek binasını gerçekleştireceğiz. Sadece Muhtarlar olmayacak. Altı Nokta Görme Engelliler Derneği, Zihinsel Engelliler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği gibi birçok derneğimizi bir çatı altında toplayacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saatcı Derneklere Müjdeyi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement