Başkan Sakallı'dan İş Hayatında Başarının Sırları - Son Dakika
Yerel

Başkan Sakallı'dan İş Hayatında Başarının Sırları

Başkan Sakallı\'dan İş Hayatında Başarının Sırları

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenen İşte Başarı ve İletişim konulu panelde üniversitelilerle bir araya geldi.

08.05.2013 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenen İşte Başarı ve İletişim konulu panelde üniversitelilerle bir araya geldi.

ESOGÜ Toplam Kalite Yönetimi Kulübü öğrencileri tarafından KalDer Eskişehir Şubesi'nin destekleri ile organize edilen panelde, öğrencilere işte başarının sırlarını anlatan Başkan Sakallı, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy'un oturum başkanlığını yaptığı Başarıyı Hedef Edinenler konulu oturumda; iş hayatına dair edindiği tecrübeleri üniversitelilerle anlatan ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın bilinmeyen yönlerini etkileyici bir anlatımla öğrencilerle paylaşan Başkan Sakallı, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Her cümlenin bir "hayat" barındırdığı panelde TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı ile birlikte öğrencilere seslenen Başkan Sakallı, Odunpazarı'nın bir marka olmasına olanak sağlayan projeleri ile de ilgili açıklamalarda bulundu.

Odunpazarı Belediyesi'nin önde gelen projeleri Karapınar Vadisi Projesi, Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile ilgili bilgiler veren Başkan Sakallı, öğrencilere Dalai Lama'nın "Güzel bir gül bahçesine sahip olmanın yolu,

önce onu hayal etmekle başlar" sözünü hatırlatarak;

"İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar" dedi.

Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi ile takip ettiği programa ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve KALDER yetkilileri de katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sakallı'dan İş Hayatında Başarının Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement