Başkan Saraçoğlu, Yatırımcılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Saraçoğlu, Yatırımcılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Saraçoğlu, Yatırımcılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. OSB Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı.

24.07.2015 18:14

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. OSB Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı.

Programa Başkan Saraçoğlu'nun yanı sıra, Vali Şerif Yılmaz, 1. OSB Yönetimi, iş adamları Rıza Güral ve İsmet Güral, EGEFAD başkanı Volkan Turgut, firma sahipleri ile bazı daire müdürleri katıldı.

Bölge Müdürü Servet Demir Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyetlerinin, yapılan ve yapım aşamasında olan projelerinin sunumunu yaptı.

Yapılan sunum sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu söz aldı. Saraçoğlu, tüm çalışmaların istişare içerisinde gerçekleştirildiğini, önceliğinin Organize Sanayi Bölgesi'nde kurumsallaştırma olduğu ve bunda da başarılı olduklarını söyledi. Saraçoğlu, ayrıca OSB'de çevre düzenlemesi konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, fabrika sahiplerinin de kendi arazileri içinde çevre düzenlemelerini yapmalarını istedi. Şuana kadar görev yapan yönetime teşekkür eden Saraçoğlu, pazartesi günü gerçekleştirilecek 1. OSB seçiminin 'hayırlı' olması temennisinde bulundu.

Daha sonra konuşan Vali Sayın Şerif Yılmaz'ın konuşmaları ardından görev süreleri sona eren OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Vedat Sun ve OSB Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Acar'a Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Vali Şerif Yılmaz tarafından teşekkür plaketi verildi.

Programın ardından Erefe Tekstil'e ziyaret gerçekleştirildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saraçoğlu, Yatırımcılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement