Başkan Şaşmaz Personelini Dualarla Hacc'a Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Şaşmaz Personelini Dualarla Hacc'a Uğurladı

Başkan Şaşmaz Personelini Dualarla Hacc\'a Uğurladı

Dalaman Belediyesi’nde çalışan Asuman Pehlivan kutsal topraklara gitmeden önce Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz’ın da katıldığı törende dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

03.09.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Belediyesi'nde çalışan Asuman Pehlivan kutsal topraklara gitmeden önce Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz'ın da katıldığı törende dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Kutsal topraklara gitmek için hazırlıklarını tamamlayan Asuman Pehlivan'a mesai arkadaşları sürpriz hazırladı. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın da katıldığı sürprizde Dalaman Belediyesi personellerinin hazırlattığı pasta kesildi. Asuman Pehlivan belediyeden dualarla uğurlandı. Dalaman CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Asuman arkadaşımız hacıya giderken onu uğurlamak istedik. Biz belediye personelleri olarak hepimiz büyük bir aileyiz. Herhangi birimizin başına gelebilecek iyi veya kötü bir olayda bütünleşebilmemiz lazım. Bugün de bir arkadaşımızın mutlu gününde bir araya geldik. Kendisine hayırlı uğurlu olsun, sağ salim gitsin gelsin diyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şaşmaz Personelini Dualarla Hacc'a Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement