Başkan Semerci'den Sağlık Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Semerci'den Sağlık Kurumlarına Ziyaret

Başkan Semerci\'den Sağlık Kurumlarına Ziyaret

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret ederek seçimlerde kendisine destek istedi.

27.02.2014 14:11

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret ederek seçimlerde kendisine destek istedi.

Beraberinde partililerle birlikte ilk olarak Devrek Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Mustafa Semerci, hastane başhekimi Erdem Karakoç ile biraraya geldi. Çok yakında inşaatı bitecek olan 100 yataklı hastanede vatandaşlara daha kaliteli hizmet vereceklerini belirten Başhekim Erdem Karakoç, "Mevcut hastanemizde hizmetlerimiz oldukça kısıtlı, vatandaşlarımız da bundan şikayetçi. İlçemizde inşaatı devam etmekte olan ve 100 yatak kapasiteli yeni bir hastanemiz yapılıyor. İnşallah çok yakında hizmete açılacak. Bu hastanemizde teknolojinin son imkanları kullanılacak ve vatandaşlarımız rahatsızlıkları ile ilgili başka yerlere gitmek zorunda kalmayacaklar. Taşınacağımız hastanemize tıbbı cihazların yanı sıra bu cihazları kullanabilecek personel de görevlendirilecek. Bu aynı zamanda, Devrek'te yeni bir iş istihdamı sağlayacak hizmet olacak" dedi.

Belediye Başkan Adayı Mustafa Semerci ise, "İnşallah en geç Eylül ayında yeni hastanemiz hizmete girecek. Yeni hastanenin personel durumuyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımız kendilerine yakışır bir sağlık kuruluşuna kavuşmuş olacaktır." diye konuştu. Daha sonra ilçedeki Toplum Sağlığı Merkezi ve Sağlık Ocağı'nı ziyaret eden partililer, buradaki personelden ve vatandaşlardan AK Parti'nin belediye başkan adayı Mustafa Semerci'ye destek istediler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Semerci'den Sağlık Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement