Başkan Toksoy Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Toksoy Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Toksoy Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçede kurulan semt pazarını ziyaret etti.

16.07.2014 18:05

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçede kurulan semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Sanayi Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Vatandaşlarımızın semt pazarlarında rahat, güvenli ve geniş alanlarda alış veriş yapmalarını temin etmek bizlerin asli görevi olduğu gibi satıcılarımızın da ürünlerini daha kolay satmalar o kadar kolay olduğunu görmekteyiz diye ifade etti.

Pazarcı esnafına kendilerine tahsis edilen alanın dışına çıkmamaları, vatandaşın geçişini zorlaştıracak şekilde tezgahını uygunsuz yerlere kurmamaları gerektiğini belirten Toksoy "çevresini kirletmek, komşu esnafları ve vatandaşları huzursuz edici davranışlarda bulunan satıcılara yasalar ve yönetmelikler çerçevesinde zabıta ekiplerimiz müdahale edeceklerdir. Bu tür davranışları sergileyen arkadaşlarımız uyarılacak, uymayanlar hakkında gerekli işlemler yapılacaktır" dedi.

Başkan Toksoy, semt pazarı esnaflarını ziyaret ederek bol kazançlar dileğinde bulundu. Onlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toksoy Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement