Başkan Torun'dan Minik Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun'dan Minik Öğrencilere Ziyaret

Başkan Torun\'dan Minik Öğrencilere Ziyaret

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Torun, anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek sırt çantası ve suluk dağıttı.

20.09.2013 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Torun, anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek sırt çantası ve suluk dağıttı.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, eşi Kadriye Torun ile birlikte Pazarlar Anaokulu öğretmenlerini ve öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette Anaokulu öğrencilerine sırt çantası ve suluk dağıtan Başkan Torun, Öğrencilerin okul hayatlarının ilk günlerinde yanlarında bulunmak istediğini belirtti. Öğrencilerle sohbet eden Torun, "2013-2014 eğitim-öğretim yılı tüm Türkiye'ye, Pazarlar'a ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederim. Bizim kurtuluşumuz eğitimden geçiyor. Bu çerçevede Pazarlar Belediyesi olarak eğitime katkılarımız devam ediyor. 2013-2014 Eğitim öğretim yılında eğitime katkılarımız daha fazla olacaktır. Eğitime yapılan yatırımlar geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu çerçevede eğitime desteklerimiz devam edecektir" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun'dan Minik Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement