Başkan Uçar Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Başkan Uçar Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti

Başkan Uçar Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti
25.07.2012 15:40

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side belde Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında 35 çocuk sünnet oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side belde Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında 35 çocuk sünnet oldu.

Özel Bilgi Hastanesi ve Özel Anadolu Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni'nin ilk gününde Side Belediye Başkanı A.Kadir Uçar ve Side Belediyesi Gençlik Merkezi Müdürü Fahriye Özdemir sünnet olan çocukları yalnız bırakmadı.

Başkan Uçar sünnet olan çocukları hastane odalarında ziyaret ederken, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da mutluluk içerisindeyiz. Burada çocuklarımızın bu özel anlarına şahit olmak, heyecanlarını paylaşmak çok güzel bir duygu. Böyle hayırlı bir işe de vesile olduğumuz için ayrıca gururluyuz" dedi.

Maddi imkanları sınırlı ve öncelikli olarak Side bölgesinde yaşayan ailelerinin çocuklarının sünnet edildiği edildiği etkinlik kapsamında önümüzdeki günlerde Ebru Gündeş'in sahne alacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uçar Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement