Başkan Ürgüp Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Ürgüp Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmalarına devam ediyor.

03.03.2014 12:30

Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmalarına devam ediyor.

Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen üyeleriyle kahvaltı programında buluşan Başkan Ürgüp, Memur-Sen Sivas il temsilcisi Ömer Anlı, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu ve sendika üyeleriyle bir araya geldi.

İlk olarak konuşan Pakoğlu, ilimizdeki belediye başkan adaylarıyla kahvaltı programında bir araya geldiklerini ifade ederek, amaçlarının adayların Sivas ile ilgili düşüncelerini ve projelerini öğrenmek olduğunu söyledi.

Yapılan belediye hizmetlerini anlatan Başkan Ürgüp, "Birliği beraberliği sağlayan, Madımak dosyasını Devlet Denetleme Kurulu'na gönderen, Alevilerin de Sunniler gibi kendisini rahat hissettiği bir yönetim biçimini benimsedik, vatandaşlarımıza aynı yaklaşımı sergiledik" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Kahvaltının ardından Başkan Ürgüp, Sirer Caddesi ve Kepenek Caddesi esnaflarıyla buluştu. Başkan Ürgüp, dükkanları ziyaret ederek vatandaşlardan yerel seçimler öncesi dua ve destek istedi.

Esnaf gezilerinin ardından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ne geçen Başkan Ürgüp, Sivas Baro Başkanı Muharrem Eliş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Eliş, Başkan Ürgüp'e cezaevi girişindeki otopark düzenlemesi ve Sivas Barosu'nun yapılması planlanan yeni hizmet binasına sağladığı katkılar adına teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement