Başkan Uysal Antemder Onursal Üyesi Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Antemder Onursal Üyesi Oldu

Başkan Uysal Antemder Onursal Üyesi Oldu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ne(ANTEMDER) onursal üyesi oldu.

18.12.2016 11:10

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği'ne(ANTEMDER) onursal üyesi oldu. Onursal Üyelik belgesini Başkan Uysal'a takdim eden Dernek Başkanı Orhan Yüksel, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'a destekleri için teşekkür etti.

Başkan Uysal, ANTEMDER ve Antalya Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Lisede ANTEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılanan Başkan Uysal, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle buluşması öncesi dernek yönetimi ve üyeleriyle biraraya geldi.

Ziyarette ANTEMDER, liseye sağladığı destekler dolayısıyla Başkan Ümit Uysal'a 'Onursal Üyelik' belgesi takdim etti. Dernek Başkanı Yüksek, Başkan Uysal'a onursal üyeliği kabul ettiği için mezunlar adına teşekkürlerini dile getirdi ve 65 numaralı onursal üyelik belgesini takdim etti.

"Her türlü desteği veriyoruz"

Yönetim Kurulu'nun oybirliğiyle bu kararı almış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, "Komşularımızın her türlü hizmeti belediyesinden beklemeye hakkı vardır. Eğer bir beklentiyi karşılayabiliyorsak, 'Bu bizim sorumluluğumuzdadır, bu değildir' gibi bir ayrıma gitme lüksümüz yoktur. Okullarımızı da, ibadethanelerimize de, sağlık ocaklarımıza da bu anlayış içinde her türlü desteği veriyoruz" diye konuştu.

Antalya Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'nden gelen her talebi de bu anlayışı içinde yerine getirmeye çalıştıklarını aktaran Başkan Uysal, "Ancak bu okulun ayrı bir yeri ve önemi olduğunu da ifade etmem gerekir. Bu okula eklenen her tuğla aslında Türkiye'nin geleceğine doğrudan yapılan yatırımdır. Buradaki gençlerimiz daha liseden mezun olmaz ülkenin nitelikli işgücünü oluşturuyor" dedi.

Başkan Uysal, dernek ziyaretinin ardından Liseyi ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Antemder Onursal Üyesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement