Başkan Vergili Öğlebeli Sanayi Sitesi Esnafları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Vergili Öğlebeli Sanayi Sitesi Esnafları ile Bir Araya Geldi

Başkan Vergili Öğlebeli Sanayi Sitesi Esnafları ile Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Öğlebeli Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

25.01.2012 17:38

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Öğlebeli Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Öğlebeli Sanayi Sitesi Mescidinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Vergili'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ezgi Töre ve Fatma Danışman ile Temizlik İşleri Müdürü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür Vekili İrfan Kartal'da katıldı. Sohbet ortamında geçen toplantıda Başkan Vergili yapılan çalışmalar hakkında sanayi esnafına kısaca bilgiler verdi. Ardından esnafların istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Vergili "önümüzdeki sene inşallah yine bir araya geleceğiz ve o zaman bahsetmiş olduğunuz bu sıkıntıları bir daha dile getirmeyeceksiniz" dedi.

Öğlebeli Sanayi Sitesi Esnafları adına söz alan bir vatandaş Başkan Vergili'ye "84 yılında bu sanayi kurduk. Rahmetli Necmettin Şeyoğlundan sonra bize ziyarette bulunan ikinci belediye başkanı sizsiniz. Allah razı olsun" dedi. Bunun üzerine Başkan Vergili ise, çalışmalarımız yoğunluğu nedeni ile bizde aslında biraz geç kaldık açıklamasında bulundu.

Ardından ise Öğlebeli Sanayi Sitesi Esnafı Başkan Vergili'ye sıkıntılarını dile getirerek bazı isteklerde bulundular. Öğlebeli Sanayi Sitesi ana yolun asfaltlanması, Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir haddehanenin üzerinde bulunan evin yolu daralttığı, bu evin istimlak edilerek yolun genişletilmesi, Karabük Üniversitesi ve Öğlebeli Sanayi Sitesi arasında bulunan yolun faaliyete geçirilerek yolcu taşımacılığının yapılması ve sanayiden karşı tarafa yaya geçişini sağlaması için köprü yapımı konularında Başkan Vergili'den istekte bulunmaları üzerine Başkan Vergili istekleri not aldırarak "önümüzdeki sene inşallah bir araya gelerek bu sohbetimizi tekrarlayacağız. O zaman bu sıkıntıları bir daha konuşmayacağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vergili Öğlebeli Sanayi Sitesi Esnafları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement