Başkan Vural, Türk Kızlayı'nın 146. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Başkan Vural, Türk Kızlayı'nın 146. Kuruluş Yıl Dönümü

Başkan Vural, Türk Kızlayı\'nın 146. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural, Türk Kızılayı'nın 146. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

11.06.2014 10:29

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural, Türk Kızılayı'nın 146. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Vural yaptığı açıklamada " Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük merhamet hareketlerinden birisi olan Türk Kızılay'ı 146. yaşına girmenin gururunu taşıyor. Türk Kızılay'ı İnsaniyetçilik, Ayrım gözetmemek, Tarafsızlık, Bağımsızlık, Hayır kurumu niteliği, Birlik ve evrensellik prensiplerine bağlı bir kurum olan Kızılay, din, dil ve ırk ayrımı yapmadan, 1868 yılından beri tüm insanlığa yalnız değilsiniz mesajını vermiş bir kurumdur.

Kuruluşundan itibaren halkımızdan aldığı güç ve destekle, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen her türlü felakette insanlığın yardımına koşarak ülkemizin büyüklüğüne yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Kızılay bu yüce hizmetleriyle, Türk Milleti'nin yardımlaşma, dayanışma, merhamet, sevgi gücünü en iyi şekilde temsil ederek, ülkemizin uluslararası itibarını da artırmaktadır.

Bu vesile ile kurulduğu tarihten bu yana Türk insanının dünyaya uzanan merhamet eli olan Türk Kızılayının 146 kuruluş yıl dönümününde Çıldır Kızılay Şube yönetimi olarak herkesi sevgiyle selamlıyor, daha nice 146 yılları beraber karşılayacağımıza inanarak herkesi Kızılaycı olmaya davet ediyorum" dedi - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vural, Türk Kızlayı'nın 146. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement