Basketbol: Fıba Avrupa Çalenç Kupası - Son Dakika
Yerel

Basketbol: Fıba Avrupa Çalenç Kupası

(I) Grubu'nda liderliğini sürdüren Pınar Karşıyaka, gruptaki 4'üncü maçında yarın deplasmanda Romanya'dan Gaz Metan Medias ile karşılaşacak.

11.02.2013 11:25

Basketbolda, FIBA Erkekler Avrupa Çalenç Kupası

(I) Grubu'nda liderliğini sürdüren Pınar Karşıyaka, gruptaki 4'üncü maçında yarın deplasmanda Romanya'dan Gaz Metan Medias ile karşılaşacak.

Grupta ilk 3 maçı kayıpsız geçen Pınar Karşıyaka, İzmir'de 89-59 mağlup ettiği Gaz Metan Medias ile yarın TSİ 18.00'de Romanya'da karşılaşacak. Pınar Karşıyaka, rakibini yenmesi durumunda grupta maçların bitimine 2 hafta kala çeyrek finale yükselmeyi garantileyecek.

Grubun diğer maçında ise Finlandiya temsilcisi Joensuun Kataja, Letonya deplasmanında BK Ventspils ile karşılaşacak.

-Avrupa'da 90'ıncı maçına çıkacak-

Avrupa kupalarında 90'ıncı kez mücadele edecek Pınar Karşıyaka, bu maçlarda 41 galibiyet ve 48 mağlubiyet aldı. Yeşil-kırmızılı ekip, bu karşılaşmalarda 7050 sayı atarken, potasında 7052 sayı gördü.

Muhabir: Ali Korkmaz/ Ramazan Ercan

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol: Fıba Avrupa Çalenç Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement