Başörtülü Kosova Milletvekili Bursa'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Başörtülü Kosova Milletvekili Bursa'ya Geliyor

Başörtülü Kosova Milletvekili Bursa\'ya Geliyor

Balkanların sembol ismi ve tek başörtülü milletvekili olan Labinote Demi Murtezi, AK Parti Bursa Milletvekili aday adaylarından Murat Sevinç’e destek vermek için Bursa’ya geliyor.

15.02.2015 12:44

Balkanların sembol ismi ve tek başörtülü milletvekili olan Labinote Demi Murtezi, AK Parti Bursa Milletvekili aday adaylarından Murat Sevinç'e destek vermek için Bursa'ya geliyor.

Bursa ile Kosova, Makedonya ve Arnavut arasında ilişkilerin gelişmesinde önemli rol oynayan Murat Sevinç'e Balkanlardan destek geldi. Kosova'da yapılan genel seçimler için Kosova Milletvekili Labinote Demi Murtezi'ye destek veren Sevinç'e AK Parti Bursa Milletvekili için yaptığı adaylığa destek gecikmedi. İlk başörtülü bayan milletvekili olma başarısını gösteren Murtezi, Bursa'dan milletvekili aday adayı olduğunu öğrenen Murat Sevinç'e destek vermek üzere Bursa'ya geliyor. Kosova Sağlık Balkanı Ferit Agani'nin de Murat Sevinç'e destek olduğu ve Bursa'ya gelmesi beklendiği açıklanırken, Sevinç'in Kosova fahri vatandaşlık belgesini Ferit Agani tarafından verildiği açıklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başörtülü Kosova Milletvekili Bursa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement