Başsavcılık Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Başsavcılık Futbol Turnuvası Başladı

Başsavcılık Futbol Turnuvası Başladı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 4'ncüsü düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası başladı.

05.05.2014 16:26  Güncelleme: 16:25

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 4'ncüsü düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası başladı.

Bu yıl 94 takımın katılımıyla Şehit Muharrem Samur ve Dumlupınar Spor Tesislerinde yapılacak turnuvanın açılış töreninde konuşan Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hayrettin Semerkant, çocukların toplumun özel ve hassas bir şekilde korunması gereken bölümünü oluşturduğunu söyledi. Bu bağlamda çocukların sağlıklı bir şekilde bedenen, ruhen ve ahlaken gelişmelerine özel bir önem verilmesi gerektiğini kaydeden Semerkant, " Bu yıl 4.'sünü düzenleyeceğimiz bu turnuva ile gençleri spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Böylece çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz. İlimiz merkez ilçelerinde farklı sosyo-kültürel ve farklı ekonomik yapılarda bulunan öğrencileri aynı proje kapsamında buluşturarak kaynaştırılmaları, bu buluşma ve kaynaşmanın yeni dostlukların, spor kardeşliğinin önünü açarak olumlu sosyal etkileşime vesile olması hedeflenmektedir" dedi.

Konuşmasının ardından Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hayrettin Semerkant'ın başlama vuruşuyla maçlar start aldı.

Törene, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, Konya Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili Selçuk Öcal, Konya Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Gün ve sporcu ve antrenörler katıldı.

Turnuva sonunda birinci gelen takıma 2 bin 500 TL, ikinci takıma 2 bin TL,üçüncü takıma bin 500 TL ve dördüncü takıma bin TL değerinde spor malzemesi ile birlikte takım antrenörlerine tablet bilgisayar hediye edilecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcılık Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement