Batman Halide Edip Adıvar Anaokulunda Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Batman Halide Edip Adıvar Anaokulunda Yıl Sonu Sergisi

Batman Halide Edip Adıvar Anaokulunda Yıl Sonu Sergisi

Batman'da Halide Edip Adıvar Bağımsız Anaokulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları etkinliklerde ortaya çıkan eserleriyle sergi düzenledi.

06.05.2015 22:19

Batman'da Bayındırlık Mahallesindeki Halide Edip Adıvar Anaokulunun minik öğrencileri yıl boyunca düzenledikleri etkinliklerde yaptıkları eserlerle sergi düzenleyerek görücüye çıktı.

Halide Edip Adıvar Anaokulunun 105 öğrencisi, sınıf öğretmenlerinin ve okul idarecilerinin yardımıyla düzenledikleri sergi ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Okul bahçesinde düzenlenen sergiyi Batman Üniversitesinden öğretim görevlileri ve Milli Eğitim Şube Müdürlerinin yanısıra çeşitli kurumlardan idareciler ziyaret etti.

Resim, maket ve modellerden oluşan sergi etkinliğini minik öğrencilerin velileri ve yakınlarının yanısıra Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezinin idareci, öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederken, bir çok okuldan sergiyi izleyen konuklar sergiyi beğeniyle izledi.

Çeşitli ikramların yapıldığı sergi etkinliğinde çocuklar palyaçolarla eğlenirken, ziyaretçiler de müzik dinletisiyle keyifli anlar geçirdi.

Önümüzdeki hafta içi, okul idaresinin annneler günü dolayısıyla öğrencileri anneleriyle birlikte pikniğe götüreceği öğrenildi.





Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yerel Batman Halide Edip Adıvar Anaokulunda Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement