Batman'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Halkın Talepleri Doğrultusunda Hazırlanacak - Son Dakika
Yerel

Batman'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Halkın Talepleri Doğrultusunda Hazırlanacak

Batman\'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Halkın Talepleri Doğrultusunda Hazırlanacak

Batman Belediyesi'nin hazırlanacak olan 5 yıılık stratejik planın halkın talep ve önerileri doğrultusunda hazırlanması için, 15 mahallede halkla bir araya gelen belediye eş başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, halkın arzuladığı hizmetleri, halkı dinleyerek, onların görüş ve isteklerine uygun bir stratejik planlama yapmayı hedefledikleri bildirildi.

22.05.2014 10:44

Batman Belediyesi'nin  hazırlanacak olan 5 yıılık stratejik planın halkın talep ve önerileri doğrultusunda hazırlanması için, 15 mahallede halkla bir araya gelen belediye eş başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel,  halkın arzuladığı hizmetleri,  halkı dinleyerek, onların görüş ve isteklerine uygun bir stratejik planlama yapmayı hedefledikleri  bildirildi.

Batman belediyesinden yapılan açıklamada, Eş başkanlar Özdemir ve Akel'in,  Batman'da bulunan Güneykent, Beşevler, Pazaryeri, Hilal, Bağlar, Sağlık, Pınarbaşı, Şafak, Kültür, Yavuz Selim, Petrol, Aydınkonak, Belde, Bahçelievler ve Bayındırlık mahallelerinde halkla toplantılar  yaparak değerlendirmede bulundukları belirtildi.

Açıklamada, belediye çalışmalarının yapıldığı alanları gezen eş başkanlar Özdemir ve Akel'in Mahallelerde, hem parti komisyonlarıyla hem de mahalle muhtarlarının yanı sıra,  mahallede yaşayan tüm halkı  dinlemeye çalıştıkları, halkın  talepleri doğrultusunda bir değerlendirme yapıp yapılacak  hizmetleri planladıkları bildirildi.

Açıklamada ayrıca, Özdemir ve Akel'in '5 yıllık Stratejik planlamada  önemli önceliklerinin  katılımcılık esası üzerinden bütün hizmetleri halkla birlikte planlamak olduğu kaydedildi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Halkın Talepleri Doğrultusunda Hazırlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement