Bauhaus-bosch Turnuvasına Tavla Derneği Damgası - Son Dakika
Yerel

Bauhaus-bosch Turnuvasına Tavla Derneği Damgası

Bauhaus-bosch Turnuvasına Tavla Derneği Damgası

Türkiye Bauhaus ile Bosch işbirliğinde Babalar Günü sebebiyle düzenlenen tavla turnuvasına ilk 4 dereceden 3’ünü kazanan Bursa Tavla Sevenler Derneği damgasını vurdu.

21.06.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bauhaus ile Bosch işbirliğinde Babalar Günü sebebiyle düzenlenen tavla turnuvasına ilk 4 dereceden 3'ünü kazanan Bursa Tavla Sevenler Derneği damgasını vurdu.

Bursa'da Türkiye Bauhaus ile Bosch işbirliğinde Babalar Günü sebebiyle düzenlenen tavla turnuvası sonuçlandı. Bauhaus Babalar Günü 20. Geleneksel Tavla Turnuvası'nda rakiplerini geride bırakan Bursa Tavla Sevenler Derneği üyesi Fuat Çazlıoğlu, şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Nadir Sofulu, üçüncülüğü Recep Kaymak, dördüncülüğü ise Şenol Başdoz elde etti.

Tava turnuvasında birinci olan Fuat Çazlıoğlu Dreme Micro el Aleti seti, ikinci olan Nadir Sofulu Bosch PSB 450 darbeli matkap seti, üçüncü olan Recep Kaymak akülü vidalama seti, dördüncü olan Şenol Başdoz ise budama makası ve kamp ocağı ödülünü Bauhaus Bursa Müdür Yardımcısı Ulgar Yılmaz'dan aldı.

Bauhaus Bursa Müdür Yardımcısı Ulgar Yılmaz, yarışmada dereceye girenleri tebrik ederek, "Türkiye Bauhaus olarak 20. Geleneksel Babalar Günü Tavla Turnuvası'nı gerçekleştirdik. Babalarımıza turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Bursa Tavla Sevenler Derneği Başkanı Veysel Kalfa ise, "Turnuvada dereceye girenleri tebrik ediyorum. Bursa'da bayramdan sonra düzenleyeceğimiz tavla şampiyonasında tüm tavla tutkunlarını bekliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bauhaus-bosch Turnuvasına Tavla Derneği Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement