Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Demirözü İlçesine Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Demirözü İlçesine Çıkarma

Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Demirözü İlçesine Çıkarma

Bayburt Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kaymak Ve Yürütme Kurulu üyeleri Demirözü ilçesine çıkarma yaptı .

05.04.2015 10:41

Bayburt Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kaymak ve Yürütme Kurulu üyeleri Demirözü ilçesine çıkarma yaptı .

7 Haziran seçim çalışmalarına az bir süre kala teşkilatları ziyaretlere başlayan Başkan İbrahim Kaymak ve ekibi,çalışmalara büyük özveriyle devam ediyor. Son olarak AK Parti Demirözü ilçe teşkilatını ziyaret eden, Gençlik kolları yönetimini ; Demirözü belediye başkanı Selami ERSEN, İlçe başkanı Çağlar Seyrek, Eski gençlik kolları başkanı Arslan Gürer ve yeni atanan gençlik kolları başkanı Murat Seçen ağırladı .

Demirözü ilçesinde parti teşkilatında, hoş sohbet havasında geçen ziyarette, Belediye Başkanı Selami Ersen, ilçenin geleceği hakkında bazı bilgiler verdi . Bir çok yeniliğin Ak Parti farkı ile kendi dönemlerinde ilçeye geldiğini aktaran Başkan ERSEN, Türkiye'nin yirmi otuz bin nüfuslu ilçelerine göre ekonomik ve sosyal açıdan daha iyi bir konumda olduklarını belirtti .Nüfüs anlamındada ciddi artışların olduğuna değinen Başkan Ersen, önümüzdeki yıllarda Demirözü'yü bölgenin ticari ve sosyal anlamda lider ilçesi konumuna getirebileceklerini söyledi .

Başkan İbrahim Kaymak ise yaptığı açıklamada, Mazlumların sesi olan sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın, ümmetin kurtuluşu için, zulüm gören müslümanların kurtuluşu için, 7 Haziran seçimlerinin, kan ve gözyaşı içindeki İslam coğrafyasınında kurtarışı olacağını belirterek, gençlere bu anlamda büyük görevler düştüğünü bunun için, gece gündüz demeden çalışacaklarını istişareli bir şekilde yılmadan yola devam edeceklerini belirtti.

Ak Parti Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek yaptığı açıklamada, Bayburt'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl Yüzde 80 ile seçilmesi için son ana kadar,özveriyle çalışıp didindiysek 7 haziran seçimlerindede, çalışmalarımızla 2 milletvekilini çıkarmak için elimizden gelen bütün herşeyi yapacaklarını söyledi . - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt AK Parti Gençlik Kollarından Demirözü İlçesine Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement