Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Direklere Takıldı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Direklere Takıldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Direklere Takıldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı Kalkanderespora verdi.

25.11.2012 17:47

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı Kalkanderespora verdi.

Onursal Başkan Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk Milletvekili Bünyamin Özbek, Vali Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ayrıca çok sayıda misafir ve taraftar topluluğunun izlediği maçta 11 yıllık hasrete son verme adına takımı destekleyen ve her yerde desteğini esirgemeyen taraftarlar önünde 3 puan parolası ile çıkan t Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor istediği puan ve gollere ulaşamadı.

Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 12.30'da başladı. Samsun Bölgesinden Hakem Ahmet Ateş, Arif Köroğlu, Hasan Öztürk ve Adem Deligöz triosunun yönettiği maçta ilk atak ev sahibi takım Bayburt Grup Özel İdare Spordan geldi. Dakikalar 6'yı gösterirken Kazımın vuruşu direkten dışarı çıkarken, yine Kazımın 25 dakikada sert şutunu günün başarılı ismi kaleci Serkan kurtardı.

Daha atak oynayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve spor ani kontratakla 40 dakikada İsmail'in kafa golüne engel olamadı ve ilk yarı 0-1 sonucuyla soyunma odalarına gidildi.

İkinci yarıya Şükrü hocanın Erman - İbrahim değişikliğiyle başlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor ataklarını sıklaştırırken 47 dakika da karambol anında topla buluşan Erkut'un vuruşuyla beraberliği sağladı. Beraberlik golünün ardından tüm hatlarıyla rakip yarı alanına yüklenen Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor, şok bir golle bir kez daha geriye düştü. Bir pozisyon sonrası kaleci Sefa'dan seken topu önünde bulan Noğman, takımını öne geçirdi. 1-2.

Dakikalar 6 'i gösterirken orta Hakem Ahmet Ateş, Kalkandere spor ceza sahasında Takım Kaptanı Atay'ın topu elle tuttuğu gerekçesiyle yapılan penaltı itirazlarını kabul etmeyen hakem Ahmet Ateş, oyunu devam ettirdi.

75 dakikada baskısını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor yine Kazım'ın şutunun direkte patlaması sonucu golle buluşamadı.

2-1 mağlup olmasına rağmen galip gelmek için yoğun baskı kuran Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve spor aradığı golü bulamazken, dakikalar 87 i gösterirken yine bir kontratakta Şanverin düzgün vuruşuyla durum 1 -3 oldu. Son dakikalarda gol olmaz iken rakip takım Kalkandere Spor 3 puanın sahibi oldu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Direklere Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement