'Baykan'da Küçük Sanayi Sitesi Kurulsun' Önerisi - Son Dakika
Yerel

'Baykan'da Küçük Sanayi Sitesi Kurulsun' Önerisi

\'Baykan\'da Küçük Sanayi Sitesi Kurulsun\' Önerisi

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu, Siirt'in Baykan ilçesinde küçük sanayi sitesi kurulması yönünde öneride bulundu.
Konuyu, TSO Kasım ayı meclis toplantısında dile getiren Kuzu, Baykan ilçesinin şehirlerarası...

04.12.2013 16:01

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu, Siirt'in Baykan ilçesinde küçük sanayi sitesi kurulması yönünde öneride bulundu.

Konuyu, TSO Kasım ayı meclis toplantısında dile getiren Kuzu, Baykan ilçesinin şehirlerarası bir güzergahta yer alması nedeniyle ilçede küçük sanayi sitesinin kurulmasının ihtiyaç olduğunu söyledi. Kuzu, Baykanlı girişimcilerin bir araya gelerek bir kooperatif kurması gerektiğini de hatırlatarak, "Siirt'in Baykan ilçesi az nüfuslu bir ilçe olmasına rağmen Siirt- Bitlis ve Van illeri güzergah üzerindedir. Buraya her gün onlarca taşıma aracı transit olarak gelip gitmektedir. Baykanlı girişimcilerin bir araya gelip en az 50 kişiden oluşan bir kooperatif kurarak küçük sanayi sitesi çatısı altında bir araya gelmelerini önerdim. Meclisten de destek bulan bu öneri Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Nihat Özdemir tarafından da oldukça olumlu karşılandı. Özdemir, kooperatifin ve ardından küçük sanayi sitesinin kurulması için gerekli olan salt çoğunluğun sağlanmasında meclis ve yönetim kurulu üyeleri olarak gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Baykan'da Küçük Sanayi Sitesi Kurulsun' Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement