Bayraklı'da Dostluk Kazandı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Dostluk Kazandı

Bayraklı\'da Dostluk Kazandı

Bayraklı Belediyesi çalışanları arasında dayanışma duygularının güçlenmesi için birimler arası düzenlenen 4. Başkanlık Futbol Turnuvası başladı.

29.07.2015 09:54

Bayraklı Belediyesi çalışanları arasında dayanışma duygularının güçlenmesi için birimler arası düzenlenen 4. Başkanlık Futbol Turnuvası başladı. Futbol turnuvası açılış maçında CHP ve AK Parti'li meclis üyeleri karşı karşıya geldi. Mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Başkanlık Futbol Turnuvası'nın açılış maçında siyasetçiler sahaya indi. Üzerlerine formalarını giyen CHP ve AK Parti'li belediye meclis üyeleri Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri'nde dördüncüsü düzenlenen turnuvada karşı karşıya geldi. Centilmence başlayan maçın ilerleyen bölümünde her iki takım oyuncuları kıran kırana mücadele etti. Maçın sonunda kazanan taraf dostluk ve kardeşlik oldu.

GOL DÜEOLLOSU

10 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyon olmak için birim personelleri maçlarda tüm güçlerini ortaya koyuyor. İlk gün oynanan maçta Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Mali İşler Müdürlüğü fikstür gereği karşı karşıya gelmedi. İlk gün oynan maçlarda takımlar arasında adeta gol düellosu yaşandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Dostluk Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement