BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Alfatlı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Alfatlı Açıklaması

BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Alfatlı Açıklaması

Esnaf ziyaretlerini yoğun bir şekilde devam ettiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı, Bursa’daki trafik ve otopark sorununun had safhada olduğunu, AVM’lerin adeta şehrin merkezine yakın yerlerde olmasından dolayı ciddi anlamda iş kayıplarının yaşındığını söyledi.

02.03.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ziyaretlerini yoğun bir şekilde devam ettiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı, Bursa'daki trafik ve otopark sorununun had safhada olduğunu, AVM'lerin adeta şehrin merkezine yakın yerlerde olmasından dolayı ciddi anlamda iş kayıplarının yaşındığını söyledi.

BBP yönetimlerinde, trafik ve ulaşım sorununu çözecek çok ciddi projelerinin olduğunu ifade eden Ekrem Alfatlı, "Bursa'da mutlaka halk için metroyu daha kullanılır hale getireceğiz. Her aileye iki araçlık otoparkı ücretsiz tahsis edeceğiz. Milyonlarca para vererek araçlarını sokaklara bırakan vatandaşlarımız bu çileden kurtulacak. AVM'lerin kentin en az 50 kilometre uzağına gitmesini ve gündüz 10.00 ile akşam 21.00 arası çalışmalarını sağlamak sureti ile de esnafımızın soluk almasını sağlayacağız" dedi.

BBP ye ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade eden Alfatlı, şu anda tek alternatifin BBP olduğunu, bunu da vatandaşların bildiğini ifade etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal ile birlikte Bursa Platformu'nun Nilüfer Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda düzenlediği etkinliğe de katılan BBP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem Alfatlı, Uludağ Üniversitesi Kalite Grubu öğrencileri ile sohbet etti. Bursa Platformu Başkanı Suat Gülçimen ve üyeleri ile Uludağ Üniversitesi Kalite Grubu öğrencilerine, BBP'nin seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Ekrem Alfatlı, BBP'nin kimseye bir diyet borcu olmadan seçime gittiğini kaydetti. Bursa'nın bir kalite şehri olduğunun altını çizen Alfatlı, kendilerinin şehir içinde yeşil değil, yeşil içinde şehir olmasına önem verdiklerini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Çelt ise, çarşı ve sokaklardaki esnaf ziyaretleriyle, esnafın yaşadığı sorunları yerinde dinledi. Esnafın günlük hayatın içinde çok önemli yerinin olduğuna dikkat çeken Çelt, "Bizim esnaflarımız dünyada eşi benzeri olmayan ticaret erbaplarıdır. En dar günlerimizde bile halkını sıkıntıda bırakmaz. Oysa bugün kent içlerine kadar giren büyük AVM'ler, küçük esnafımızı çalışamaz duruma getiriyor. Biz bunların mutlaka çözümünü bulacağız" dedi.

Küçük esnafların kent içinde daha rahat çalışması, sorunlarının çözülmesi için göreve geldiklerinde ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen Selahhattin Çelt, "Ülkedeki küçük esnaf kültürümüz yaşamak zorunda. Bu esnaflık kültürü tarihten gelen bir mirastır. Halkımızın da olmazsa olmazıdır. Esnafımızın ayakta kalması, rahat çalışabilmesi için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Alfatlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement