BBP'de Yeni Katılım Töreni - Son Dakika
Yerel

BBP'de Yeni Katılım Töreni

BBP\'de Yeni Katılım Töreni

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) yeni katılımlar dolayısı ıile bir tören düzenlendi.

30.12.2013 13:14

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) yeni katılımlar dolayısı ıile bir tören düzenlendi.

İlçe Başkanlığı'ndaki törende konuşuna BBP Bozüyük Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, 1 Ocak itibariyle resmi seçim çalışmalarının başlayacağını açıkladı. Dağlı, "Yeni yıl ile birlikte Yeni mahallede bulunan seçim koordinasyon merkezimiz faaliyete geçiyor. Bundan sonra öncelikli üssümüz seçim koordinasyon merkezimiz olacak. Hepimiz ilk önce ailelerimizden başlamak üzere mahallemize ve Bozüyük'ümüze dağılarak çalışma yapacağız. Partimize katılım sayısı her geçen gün artıyor. Bugünkü katılımlarımızla partiye katılanların sayısı 250'yi geçti. Önümüzdeki seçimlerin Bozüyük'ümüze, Bilecik'imize ve Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi.

Eski İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi adayı Mustafa İbiş de, her geçen gün çoğalan katılımlarla güçlü bir şekilde seçimlere hazırlandıklarını söyledi. İbiş, "Bugün burada partimize katılan birkaç kişiye temsili rozet takacağız. Aday tanıtım programımızda yaptığımız gibi maksadımız kimseyi incitmek ve rencide etmek değil. Diğer siyasi partilerin yaptığı gibi sayı vermeyeceğiz. BBP'ye yakışır şekilde temsili rozet takacağız" dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından partiye katılan kişilere rozet takıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'de Yeni Katılım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Öz Bozüyüklü Memo: Aynı kişilere rozet takmakla 1e beş katmaklaolmaz tamamı adece 250 kişi siniz alınacak oyunuz belli 1500 ile 2000 arası fazla uğraşmaya gerekmez 0 0 Yanıtla

Advertisement