BBP Suşehri İlçe Başkanı Genç, Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

BBP Suşehri İlçe Başkanı Genç, Çalışmaları Değerlendirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Suşehri İlçe Başkanı Nuh Genç, 3 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

09.05.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Suşehri İlçe Başkanı Nuh Genç, 3 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Genç, tecrübeli Belediye Başkanı Sedat Sel ile Suşehri'nin şaha kalktığını belirtti. Belediye Başkanı Sel'in, Suşehri'nin genel sorunlarını çok iyi analiz ettiğini ve 2009 yılı seçimlerinin hemen ardından gerekli proje çalışmalarına başladığını ifade eden Genç, Suşehri'ne güzel hizmetler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Tüm siyasi partilerle ve her kesimle işbirliği yaparak hizmetleri sürdüreceklerini kaydeden Genç, "Suşehri halkının görüşleri doğrultusunda daha da faydalı işler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise Suşehri'ne açılacak olan 4 yıllık Sağlık Yüksekokulu'nun 2012-2013 akademik yılında öğrenci alması için Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) onay çıktığını söyledi.

Suşehri için önemli bir kararın onaylandığını ifade eden Sel, "Geçen yıl açılması onaylanan 4 yıllık Sağlık Yüksekokulu'muzun bu yıl öğrenci alınacağı haberi bizleri ve ilçe halkımızı sevindirmiştir. Çünkü bu karar ilçemizin geleceği için önemli bir karardır. Okulumuzun açılmasında büyük destekleri olan Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz başta olmak üzere milletvekilimiz Ali Turan ve tüm milletvekillerimize, ayrıca Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş ve tüm senato üyelerine şahsım ve ilçe halkım adına sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sağlık Yüksekokulu'nda eğitim görmek için ilçeye gelecek öğrencilere, esnafın ve yöre halkının sahip çıkması gerektiğini belirten Sel, Suşehri Belediyesi olarak da ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimizde ilk olarak meslek yüksekokulumuza Suşehrili olmayan bir iş adamımızın desteğiyle bir ek bina yaptırdık. Bu bizim için yeterli değil, inşallah bir okul daha yaptırmayı hedefliyoruz. Belediye olarak okulumuza desteğimiz tamdır" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP Suşehri İlçe Başkanı Genç, Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement