BDP'lilere Darp İddiası Ve Gözaltı - Son Dakika
Yerel

BDP'lilere Darp İddiası Ve Gözaltı

BDP\'lilere Darp İddiası Ve Gözaltı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine gitmek isteyen 4 BDP'li belediye meclis üyesinin darp edildiği ardından ise gözaltına alındığı iddia edildi.

10.04.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar'da seçim sonuçlarına itiraz gerginliği devam ederken, İlçe Kaymakamlığının ilan ettiği bir aylık gösteri ve toplantı yasağı da sürüyor. Her gün ilçeye girmek isteyen BDP'liler güvenlik güçlerinin engeli ile karşılaşıyor. Önceki günler BDP'lilerin seçilmişlerine müsaade eden güvenlik güçleri dün seçilmiş meclis üyelerinin girişine de izin vermedi.

Erzurum Hınıs'tan gelen ve ilçeye girmek isteyen BDP'li meclis üyeleri Yunus Demir, Yılmaz Polat, Halit Yılmaz ve Ferit Peker uzun uğraşlara rağmen bir türlü ilçeye giriş yapamadı. Trafik sigortasının başka kişinin adına yapıldığı gerekçesiyle araçlarına el konulan meclis üyeleri, tartıştıkları polisler tarafından darp edildikleri iddia edildi. Her dört meclis üyesinin de ilçeye girmekte ısrar etmesi üzerine gözaltına alındıkları öğrenildi.

Öte yandan Ceylanpınar Belediyesi anons sisteminden halkın sokağa çıkmaması ve Kaymakamlık tarafından yapılacak eylemlerin yasaklandığı duyurulmaya devam ediliyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BDP'lilere Darp İddiası Ve Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement