Bebka'dan 76 Projeye Destek - Son Dakika
Yerel

Bebka'dan 76 Projeye Destek

(BEBKA)'nın, 2011 yılı Mali Destek Programları değerlendirme sonuçları açıklandı.

09.03.2012 15:40

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı

(BEBKA)'nın, 2011 yılı Mali Destek Programları değerlendirme sonuçları açıklandı.

BEBKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre ve Enerji, Ar-Ge ve Yenilikçilik ile Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında toplam 76 proje destek almaya hak kazandı.

Sürdürülebilir kalkınma anlayışını hayata geçirmek amacıyla Kalkınma Bakanlığının koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren BEBKA tarafından, 2011 yılı Mali destek programlarında üç alandaki proje teklif çağrısında hem KOBİ'lerin hem de kar amacı gütmeyen kuruluşların (kamu kurumları, sanayi ve ticaret odaları, dernek ve vakıflar) projeleri desteklendi.

BEBKA tarafından 20 Eylül 2011 tarihinde kamuoyuna duyurulan ve 15 Aralık 2011 gününe kadar başvuru kabulü yapılan 2011 yılı mali destek programlarına 160'ı Ar-Ge ve Yenilikçilik, 112'si Çevre ve Enerji ve 96'sı Sosyal Kalkınma olmak üzere toplam 368 proje başvurusu yapıldı.

2011 yılı Mali Destek Programları değerlendirme sürecinin Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliğine göre tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projelerin belirlendiği ifade edildi.

8 Mart'ta yapılan BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısında, mali destek almaya hak kazanan projelerin onaylandığı hatırlatılan açıklamada, şöyle denildi:

"Kar amacı güden kuruluşlara yönelik Çevre ve Enerji Mali Destek Programı kapsamında 12 proje, kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik Çevre ve Enerji Mali Destek Programı kapsamında 17 proje, Ar-Ge ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında 29 proje ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında 18 proje olmak üzere, toplam 76 proje destek almaya hak kazanmıştır. BEBKA'dan destek almaya hak kazanan kurumların ve projelerin tam listesine www.bebka.org.tr adresinden ulaşılabilir."

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bebka'dan 76 Projeye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement