Bekir Durmuş: Esnafa Destek Olalım - Son Dakika
Yerel

Bekir Durmuş: Esnafa Destek Olalım

Bekir Durmuş: Esnafa Destek Olalım

Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerini yerel esnaftan yapmasını istedi.

10.09.2015 14:48

Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerini yerel esnaftan yapmasını istedi. Esnafın zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Durmuş, 'Kütahya halkının duyarlılığını biliyoruz. Esnafımıza destek olalım Kütahya'yı hep birlikte şaha kaldıralım." dedi.

Kütahya'daki yerel esnafın yaz döneminde ve seçimler nedeniyle beklediği satışı yapamadığını dile getiren Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, Kütahyalı esnafın kazandığı parayı Kütahya'da harcadığını söyledi. Esnafın kazandığı para ile Kütahya ekonomisine hareket sağladığına işaret eden Durmuş, zor durumda olan esnafın büyük AVM'ler karşısında her geçen gün eridiğine dikkat çekti. Yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların yerel esnaftan alışveriş yapmasını isteyen Durmuş, esnaf ve sanatkara sahip çıkmak zorunda olduklarını AVM'lerin şehirdeki esnafın sosyal yapısına ciddi zararlar verdiğini kaydetti.

"ALIŞVERİŞİ SON GÜNE BIRAKMAYIN"

Öte yandan Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş Son gün alışverişlerinin vatandaşın zararına olduğunu belirterek, "Son gün alışverişler aceleye geliyor, hem ürünü pahalıya alıyorlar hem de istedikleri çeşidi bulamıyorlar bu nedenle alışverişlerini bir hafta önceden yapmaya başlamaları herkes için daha iyi olacaktır" dedi. Esnafı sahte para konusunda da uyaran Başkan Durmuş, Terziler odası tarafından üye esnafa dağıtılan sahte para kalemlerinin mutlaka kullanılması gerektiğini belirtti. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bekir Durmuş: Esnafa Destek Olalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement