Beksiad Yönetiminden AK Parti İl Başkanı Torun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beksiad Yönetiminden AK Parti İl Başkanı Torun'a Ziyaret

Beksiad Yönetiminden AK Parti İl Başkanı Torun\'a Ziyaret

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’u ziyaret etti.

26.04.2015 12:53

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun'u ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı ve sektörün duayen isimlerinden Mustafa Gürses'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün Bursa'nın yüz akı sektörlerinden birisi olduğunu söyledi.

BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, "Bugün, hem yeniden göreve gelmiş olmanızdan ötürü sizi tebrik edelim, hem de genel seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulunalım istedik. Rabbim, bu seçimlerin sonuçlarının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı nasılsa o şekilde sonuçlandırsın inşallah" dedi.

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe, son 12 yılda önemli gelişmelerin yaşandığını belirten Atalay, " Türkiye'deki üretimin büyük çoğunluğunu karşılayan Bursa'mızda, bebe-çocuk konfeksiyonu üretiminde son 11-12 yılda önemli mesafeler kat edildi. Bu yıllar içerisinde birçok üreticimiz, işlerini büyüttü, geliştirdi, yeni pazarlara açıldı, üretim gamını genişletti. Üreticilerin yeni pazarlara girmesi ve üretim kapasiteleri ile çeşitlerini artırması durumu sektörümüzde yaşanan olumlu gelişmelerin başında geliyor. Bu gelişmelerin daimi olması bizim en önemli isteklerimizdendir" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beksiad Yönetiminden AK Parti İl Başkanı Torun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement