Belediye Başkanı Öztürk'ten "Teşekkür" Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Öztürk'ten "Teşekkür" Ziyaretleri

AK Parti'den Ceyhan Belediye Başkanı seçilen Alemdar Öztürk, kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür etmek amacıyla ilçe merkezindeki mahalleleri ziyaret ediyor.

09.04.2014 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Ceyhan Belediye Başkanı seçilen Alemdar Öztürk, kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür etmek amacıyla ilçe merkezindeki mahalleleri ziyaret ediyor.

Soğukpınar Mahallesinde vatandaşlar tarafından kurban kesilerek karşılanan Öztürk, köylerin mahalle statüsüne dönüşmesiyle birlikte AK Parti'nin hizmetlerinden faydalanacaklarını belirtti.

Ceyhan genelinde bir çok hizmet sunacaklarının altını çizen Öztürk şöyle konuştu:

"Yeni yasayla köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Değirmendere, Azizli, Gümüşdere, Hamdilli, İmran, Mustafabeyli, Papak, Soğukpınar ve Yaslıca mahallelerini ziyaret ettik. Ziyaretlerde vatandaşımın hem sorunlarını, hem de bize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Seçimden önce yaptığım ziyaretlerde verdiğimiz taahhütler ne ise Allahın izniyle 5 yıl içersinde gerçekleştireceğiz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi milletimizin hizmetkarı olacağız. Bize oy versin ya da vermesin hiçbir ayırım gözetmeden eşit bir biçimde hizmetlerimizi tüm Ceyhanlı hemşerilerimize sunacağız." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Öztürk'ten 'Teşekkür' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement