Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Personeliyle Bayramlaştı

Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Personeliyle Bayramlaştı

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personelleriyle bayramlaştı.

18.09.2015 19:29

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personelleriyle bayramlaştı. Bayramların huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini dileyen Başkan Fadıloğlu, "Tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nde gerçekleşen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci, Lebriz Keçeci Güzelbey, Oktay Yalçın ve daire müdürleri katıldı.

Belediye personeliyle tek tek el sıkışan Fadıloğlu, hayırlı bayramlar diledi. Herkesin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini dileyen Başkan Fadıloğlu, "Her yıl olduğu gibi bu bayram da belediye çalışanlarımızla bir araya geldik. Başkan yardımcıları ve daire müdürleri arkadaşlarımızla birlikte personellerimizle bir araya geldik. Umarız bu bayram herkes için hayırlı olur. Ülkemizde ve memleketimizde mutluluğun ve huzurun yaşandığı paylaşımın bol olduğu bir bayram diliyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement