Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya Tebrik Ziyaretleri

Belediye Başkanı Salih Hızlı\'ya Tebrik Ziyaretleri

Akhisar’da üçüncü dönem belediye başkanlığı koltuğuna oturan Salih Hızlı mazbatasını aldıktan sonra tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

08.04.2014 10:24

Akhisar'da üçüncü dönem belediye başkanlığı koltuğuna oturan Salih Hızlı mazbatasını aldıktan sonra tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ilk olarak Özgür-Der Akhisar Temsilciliği, ardından İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ile Dernek Başkanlığı ve Mermerciler Sitesi Kooperatif Üyeleri ziyaret etti.

Özgür-Der Akhisar Şubesi Başkanı Ahmet Düzgün, üyeler Ali Soylu, Ali Dal ve Bayram Cantekin, İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mahmut Pehlivan, Dernek Başkanı Hamit Hocaoğlu, Başkan Yardımcısı Hasan Basri Bozkuş, Aile Birliği Başkanı Ahmet Şentürk, Baş Müdür Yardımcısı Orhan Yılmaz ve Öğretmenler adına Osman Şahin katıldı. Son olarak katılan Mermerciler Sitesi Kooperatifi de çiçek takdim ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Tebrik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı ise Akhisarlı sivil toplum örgütleri ile birlikte yeni dönemde Akhisar'ı yönetmeye hazır olduklarının altını çizdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement