Siverek Belediyesi Çalışanlarına İş Sağlığı Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Siverek Belediyesi Çalışanlarına İş Sağlığı Semineri Verildi

Siverek Belediyesi çalışanlarına, belediye toplantı salonunda, İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer verildi.

26.12.2013 18:40  Güncelleme: 18:55

Siverek Belediyesi  çalışanlarına "İş sağlığı ve güvenliği" konulu seminer verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Yaşar Akarsu, Belediye toplantı salonunda gerçekleşen seminerde çalışma anında meydana gelen kazaların yüzde 98'i önlem alındığı takdirde önlenebileceğine dikat çekti.

Bu kazaların sonuçlarının görünen ve görünmeyen boyutları olduğunu ifade eden  Akarsu, "Görünen boyutu sağlık harcamaları, tazminat diye sıralamak mümkün. Görünmeyen boyutu ise yapılan işin aksaması, kaybedilen zaman diyebiliriz. İşte bu alanda dikkat edilmesi gerekenler risk almadan önlem alınmasıdır. Genelde iş kazaların meydana geldiği durumlar, yıllarca tecrübesine güvenerek önlem almayan personellerden kaynaklanmaktadır" dedi.

Seminerde dünya ve Türkiye'de iş kazaları ve önlemleri hakkında slayt gösterisi yapıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siverek Belediyesi Çalışanlarına İş Sağlığı Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement