Malatya Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Malatya Şubesi işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitim programı başladı.
Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Belediyesi Meclis Salonu'nda 90 girişimci adayına eğitim veriliyor.
İstihdama yönelik yapılan uygulamalı eğitim programıyla Malatyalıların girişimci ruhlarının ortaya çıkarılmasının amaçlandığı programın masrafları belediye tarafından karşılanıyor.
20 gün boyunca sürecek eğitimlerin sonunda başarılı olan ve sertifika alan girişimcilere, KOSGEB tarafından 27 bini hibe, 70 bini 2 yıl geri ödemesiz faizsiz toplam 97 bin lira kredi verilecek.
- MALATYA
Son Dakika › Yerel › Belediye ile Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Başlattı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?