Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

01.10.2012 16:40

Şanlıurfa Belediye Meclisi ekim ayı 1.birleşim toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Belediye Meclisi ekim ayı 1. birleşim toplantısı yapıldı.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe başkanlığında, Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddelerine geçilmeden önce çeşitli konularda Meclis'e sunulan önergelere ilişkin cevaplar üzerinde görüşüldü.

Toplantıda, "boşalan kadronun iptal edilmesi, 2012 yılı bütçesine ek bütçe yapılması, ŞUTİM'de taşınmaz mal tahsisi, toplu konut yapılması ve satılması, yüzme havuzlarına isim verilmesi" başlıklı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Engellilerin ve emeklilerin toplu taşıma araçlarından faydalanması başlıklı 2 ayrı gündem maddesi ise yarınki birleşime bırakıldı.

Ayrıca "imar planına itiraz, imar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyon raporları" başlıklı gündem maddelerinin görüşülmesine de yarınki birleşimde devam edileceği öğrenildi.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement