Beşiktaş Belediyesi'nin Öğrenci'ye ve Mobivet Araçları Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Belediyesi'nin Öğrenci'ye ve Mobivet Araçları Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı

Beşiktaş Belediyesi\'nin Öğrenci\'ye ve Mobivet Araçları Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Beşiktaş Belediyesi, Öğrenci’ye ve MOBİVET araçlarını afet bölgesine doğru yola çıkardı. Hazır mutfak özelliği bulunan Öğrenci’ye aracıyla depremzedelerin, sokak hayvanları ambulansı olan MOBİVET ile de can dostların ihtiyacı karşılanacak.

09.02.2023 17:54  Güncelleme: 17:59

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Beşiktaş Belediyesi, Öğrenci'ye ve MOBİVET araçlarını afet bölgesine doğru yola çıkardı. Hazır mutfak özelliği bulunan Öğrenci'ye aracıyla depremzedelerin, sokak hayvanları ambulansı olan MOBİVET ile de can dostların ihtiyacı karşılanacak.

10 şehirde yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından kısa sürede ekipleriyle koordinasyon halinde çalışmaya başlayan Beşiktaş Belediyesi, bugün de Öğrenci'ye ve MOBİVET araçlarını Hatay'a doğru yola çıkardı. Belediye'ye ait Karanfilköy Garajı'ndan yola çıkan Öğrenci'ye aracıyla depremzedelerin çay, kahve, su ve hazır gıda; MOBİVET ile de yaralı kurtulan can dostların tedavi ve yiyecek ihtiyaçları karşılanacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Belediyesi'nin Öğrenci'ye ve Mobivet Araçları Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement