Beyoğlu Kışa Sinema ile Giriyor" - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Kışa Sinema ile Giriyor"

Uluslararası Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri için geri sayım başladı.

06.10.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri için geri sayım başladı. Türk Sineması'nın yakın dönem en seçkin örneklerinin gösterileceği sinema günleri 7-8-9-10 ve 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Uluslararası Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri ile Beyoğlu sinemaya doyuyor. Açık havada en seçkin filmler gösterilirken sinema dünyasının önemli isimleri Beyoğlu'nda söyleşilerle vatandaşlarla buluşacak. Festivalin ilk gününde Uzun Hikaye filmi gösterilirken birbirinden başarılı sinemacılar da sinemaseverlerle sohbetlere tutuşacak. Gösterilecek filmler arasında ise "Uzun Hikaye" "Mommo" Gözümün Nuru" "Kırımlı""Balık" gibi birbirinden değerli filmler bulunuyor.

BEYOĞLU'NA YILDIZ YAĞACAK

Toplam beş gün sürecek sinema günleri 7 Ekim'de başlarken film gösteriminden sinema sanatçıları söyleşilerine kadar sinemaseverler sinema dolu günler geçirecek. Film gösterimleri Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi ve Turabibaba Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek. Her gün bir film gösterimi yapılacak olan Uluslararası Sütlüce Açık Hava Sinema Günleri'nin katılımcıları arasında şu isimler yer alıyor: Osman Sınav - Atalay Taşdiken - Derviş Zaim - Avni Özgürel - Orhan Oğuz - Ezel Akay - Murat Şeker Sarp Leventoğlu - İzzet Öz - Cengiz Bozkurt - Tamer Yiğit - Nilüfer Açıkalın - Zihni Göktay Mehmet Usta - Gafur Uzuner - Fatih Mühürdar - Agah Özgüç Erhan Yazıcıoğlu - Erhan Güleryüz Saki Çimen - Murat Evgin - Nisan Akman - Birce Akalay - Atilla Olgaç - Ayşen İnci - Kemal Topal Fırat Tanış - Ayça Varlıer - Ebru Cündübeyoğlu - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Kışa Sinema ile Giriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement