Beyoğlu'nda Çocuklar Kitap Sevgisiyle Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu'nda Çocuklar Kitap Sevgisiyle Büyüyor

Beyoğlu\'nda Çocuklar Kitap Sevgisiyle Büyüyor

Beyoğlu’nda çocuklara kitap sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen Kırmızı Sedir Söyleşileri, 2016-2017 sezonunu açtı.

28.11.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda çocuklara kitap sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen Kırmızı Sedir Söyleşileri, 2016-2017 sezonunu açtı. Turabibaba Kütüphanesinde düzenlenen yeni eğitim yılının ilk söyleşisinde Beyoğlu Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu'ndan 200 öğrenci, sevilen çocuk edebiyatı yazarı Yusuf Dursun ile buluştu.

Beyoğlu Belediyesi tarafından çocuklara kitapları sevdirmek ve kütüphane alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Kırmızı Sedir Söyleşileri 2016 - 2017 sezonu Turabibaba Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleşi ile açtı. Beyoğlu Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 200 öğrenci iki grup halinde sevilen çocuk edebiyatı yazarı Yusuf Dursun ile buluştu. Öğrencilere, kitap okumanın ve kütüphane kullanmanın önemini anlatan Yazar Dursun, kütüphane ile ilgili anılarını da paylaştı.

Kendilerine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın armağanı olan kitaplarını okuyan öğrenciler, söyleşisinin sonunda kitaplarını Yazar Yusuf Dursun'a imzalattı. Yazar Dursun'a okudukları kitapla, yazarlıkla ve hayal gücü ile ilgili sorularını yönelten çocuklar, yazarın sorduğu sorulara da birbirinden akılcı cevaplar verdi.

Yazar Yusuf Dursun, çocukları, kitapla, sevilen yazarlarla, kütüphane çatısı altında buluşturan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a teşekkürlerini iletti.

Beyoğlu'nda Kırmızı Sedir Söyleşileri, Beyoğlu Belediyesi Turabibaba ve Okmeydanı Kütüphanelerinde, eğitim öğretim sezonu boyunca devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu'nda Çocuklar Kitap Sevgisiyle Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement