Beyşehir Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Beyşehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısında, Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hasan Kürşat Güleş'e fahri hemşehrilik beratı verilmesi kararı alındı.

03.01.2012 14:00

Beyşehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısında, Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş'e fahri hemşehrilik beratı verilmesi kararı alındı.

Beyşehir Belediyesinde çalışan sözleşmeli personel ücretlerinin yeniden belirlendiği toplantıda, imar planı tadilatları, Cezaevi Caddesi'ndeki 8 bin metre kare alana sahip mezbahanenin satışı, Şamlar Köyü yolu üzerinde bulunan ormanlık alanın Kent Ormanı ve Gençlik Merkezi olarak düzenlenmesi yönünde kararlar verildi. Kent ormanı yapılması için alınan meclis kararının Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na gönderileceği belirtildi.

Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş'e, Beyşehir Kampüsü'ne kazandırılan fakülte ve yeni yüksekokullar konusundaki katkı ve üstün hizmetlerinden dolayı fahri hemşehrilik beratı verilmesi kararı alınan meclis toplantısında, Beyşehir'e kazandırılacak yeni devlet hastanesinin yeri konusunu da görüşmeler yapıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement