Beyşehir'de Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği

Beyşehir\'de Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, şehit yakınları ve gaziler, kamu kurumlarının yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

27.06.2015 14:25

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, şehit yakınları ve gaziler, kamu kurumlarının yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda, Ramazan ayı dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen yemekte konuşan Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, her yıl ramazan ayı münasebetiyle geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde gaziler ve şehit ailelerinin devletin temsilcileri ve ilçedeki idarecileriyle bir araya gelip kaynaştıklarını, birlik ve beraberlik konusunda Beyşehir'den çok güzel bir fotoğraf verdiklerini belirtti.

Millet olarak varlığın sürdürülmesi ve ortak değerlerde buluşulmasının bu topraklar üzerinde bedel ödemeye bağlı olduğuna konuşmasında vurgu yapan Kaymakam Başıbüyük, "Bu bedeli de ödeyenler siz değerli şehit aileleri ve gazilerimizsiniz. Bundan dolayı, sizin yaptığınız fedakarlıklar her zaman bizler tarafından takdir edilip hatırlanacaktır. İftar dolayısıyla bir araya gelip kendi aramızda dertlerimizi, problemlerimizi konuşuyoruz, birbirimizle tanışıp kaynaşıyoruz. Ayrıca, buradaki derneğimiz de bütün gazilerimizin, şehit yakınlarımızın birbirini tanıma konusunda büyük bir hizmet ifa ediyor. Dolayısıyla dernek yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimizin acısı, kederi bizim acımız ve kederimizdir, sevinci ve kıvancı da yine bizim sevincimiz ve kıvancımızdır. Biz bunu vurgulamak için burada bir aradayız. Birlik ve beraberliğimizin, karşılıklı olarak birbirimize yaklaşmamızın da daim olmasını diliyorum" dedi.

İftar yemeği programına, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen, Alper Arıkan, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, Jandarma ve Emniyet Teşkilatı mensupları, daire amirleri, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği - Son Dakika


Advertisement